Hejka.Głupi temat ale cóż.CO myślicie o siostrach lub braciach bliźniakach? Ja myślę że fajnie jest miec z kimś z kim można pogadać i pożyczyć ciuch.Ale czasme chce sie być samemu i nie chce się mieć nikogo.Ale lepiej chyba mieć bliźniaczkę niż nie mieć jej. Kurde Zuzka chce kompa.Czemu nie może siedziec na swoim? Denerwuje mnie.
Mnie się podoba szczerze mówiąc,bo nie wyobrażam sobie życia bez Zuzki choć często mnie denerwuje no np.teraz coś gada o pracy domowej a przecież piątek dobra zrobię jej plastykę i sobie oczywiście 2 różne prace a ona napisze mi polski.Bo nei mam weny.
Ojjjjej, strasznie bym chciała mieć siostre bliźniaczkę ;] Podobną do mnie, nikt by nas nie rozróżniał... i jeszcze do tego byśmy miały chłopaków - bliźniaków... ahhh ;* ;]
Dołączenie: Nie Paź 01, 2006 2:13 am Posty: 68 Miejscowość: piła
Nie wiem, nie chciałabym mieć siostry identycznej jak ja... Na pewno starałabym sie za wszelką cene inaczej wyglądać, nosić inne ciuchy, zrobiłabym zupełnie inną fryzurę. Moje kuzynki mają identyczne fryzury i ciuchy i ogólnie WSZYSTKO, a gdy mówie im, że to trochę... ekhm dziwne, to one twierdzą, że "bliźniaczki to bliźniaczki". Przykre...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum