A więc codziennie dzieja sie ciekawe rzeczy.Więc cóz piszcie co akurat wam sie ciekawego wydarzyło to w szkole to w domu lub gzieś na jakiś zajęciach lub coś.Mam nadzieję że będziecie pisać no ja zacznę: No zrzuty w szkole na całego.Taką foke strzeliła jedna dziewczyna drugiej no maskara takie jaja były na całego że całke lekcje takie znaki pokazywałyśmy sobue i cały czas żeśmy sie brechtały.No normalnie jaja. Jejku ale mi sie chce słodyczy.Awww małych pączusiów z lukrem kocham je i jeszcze lizkaii i lody miętowe i jeszcze czekoaldki.No wszytskie słodycze. A u was co słychać.
Dołączenie: Nie Maj 28, 2006 6:05 pm Posty: 440 Miejscowość: Szczecinek
Ja dzisiaj robiłam falę na religi Ksiądz był trochę zdziwiony kiedy dwie ostatnie ławki (siedzimy po 4 osoby w takiej jednej klasie) zaczęły podnosić ręcę
No właśnie nie piszcie nic ciekaweog tylko może was coś dręczy no może coś dostałyście tzn.ocenę może jakiś nowy ciuch lub cos takiego więc no mam nadzieję ze cos napiszecie.
Nic oprócz tego że sobie palca wybiłam na WF jak graliśmy w zbijaka. I że mnei trovche łowa boli. I chociaż jedna dobra rzecz dzisiaj dostałam 5 z niemeickiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum